Select Menu

Random Posts

Powered by Blogger.

Produk Halal

Technology

Circle Gallery

Shooting

Racing

News

Bottom

» » Pelan Ganjaran

JOM JANA PENDAPATAN BERSAMA HPA 
Apa yang anda perlu lakukan ialah:
 1. Pertama sekali anda perlu menjadi ahli HPA melalui jakmashpa.com 
 2. Kedua, anda perlu membeli produk HPA setiap bulan (50 Nilai Mata adalah syarat minima untuk layak mendapat bonus) di mana-mana stokis atau cawangan HPA seluruh Malaysia. Atau anda juga boleh membeli secara online melalui jakmas63online. Guna, amal produk HPA yang anda telah beli. Anda juga boleh menjual jika mahu.
 3. Langkah ketiga, promosi  secara offline atau online di internet sama ada melalui emel, forum, chat, iklan teks, banner atau apa jua cara sekalipun untuk mendapatkan downline.
Dengan terlaksananya kesemua langkah di atas, anda akan menerima bonus setiap bulan daripada pihak HPA. Makin banyak anda menaja, makin besarlah bonus anda.

Jadi Ahli HPA –> Beli & Guna Produk HPA –> Menaja –> Terima Bonus

PLAN PEMASARAN HPA
Adil & Sukses
HPA menggunakan kaedah pemasaran yang berkesan untuk memastikan semua produk HPA dipasarkan ke seluruh Malaysia dan mencapai hasrat untuk menguasai pasaran global. Berikutan dengan itu, HPA telah menubuhkan syarikat pemasaran sendiri iaitu Al Wahida Marketing Sdn. Bhd. pada 1 Februari 1996 dengan No. Pendaftaran 376131-A, mendapat lesen di bawah Akta Jualan Langsung dari Kementerian Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, berfungsi untuk memasarkan produk HPA melalui konsep sistem Multi-Level Marketing (MLM). Ia merupakan satu kaedah dan strategi yang cukup berkesan untuk memperkenalkan produk-produk kepada pelanggan.
Kekuatan Plan Pemasaran HPA
 1. Berteraskan prinsip ihsan
 2. Keadilan pada setiap peringkat
 3. Telus dan berdaya saing
 4. Bebas daripada gimik, perangkap dan penindasan
 5. Sesuai dengan kehendak dan cabaran MLM masa kini
 6. Mampu menjana pendapatan puluhan ribu ringgit setiap bulan
Plan Pemasaran Era Baru HPA dijamin  ADIL dan SUKSES.  
Tawaran 11 Ganjaran Hebat Melalui Perniagaan MLM HPA. Lihat dan teliti Plan Pemasaran Hebat ini!
Anda boleh mendownload plan pemasaran (lengkap) HPA ini disini: plan_pemasaran_hpa.pdf 
11 GANJARAN BONUS HEBAT HPA
1 Untung Runcit……………………… 20% ~ 25%
2 Bonus Prestasi Peribadi…………… 10% ~ 20%
3 Bonus Kenaikan Pangkat…………. 23% ~ 35%
4 Bonus Pembelian Stabil…………… 5% x NM HPA
5 Bonus Kemajuan Jaringan………… 6% x NM HPA
6 Bonus Generasi Pangkat………….. 26%
7 Bonus Pengarah Jati Setia………… 5% x NM HPA
8 Bonus Pengarah Jati Emas/Intan/Mahkota......................... 15%
9 Tabung Pelancongan……………...... 5%
10 Tabung Perlindungan Takaful……... RM70,000 +++
11 Bonus Agen Stok…………………… 11% ~ 16%
Penerangan Ringkas Tentang Plan Pemasaran HPA
Belian minima yang disyaratkan untuk anda layak menerima bonus ialah 50 Nilai Mata (NM) setiap bulan (anggaran dalam RM 100++).
 Contoh Senarai Produk HPA Dengan Belian 50 NM
50nm

Contoh Senarai Produk HPA Dengan Belian 100 NM
100nm

Peratus bonus bulanan diberi berdasarkan jumlah Nilai Mata (NM) yang dikumpul secara:
 1. Timbunan
 2. Berkumpulan
 3. Tiada had masa
Jadual Nilai Mata & Peratus Bonus
bonus
PB: Pengedar Bertauliah (belum berpangkat),
PLX: Pengurus Melati (pangkat pertama)
Apabila timbunan NM anda dan rangkaian anda telah melebihi 1501 NM, anda akan mencapai kenaikan pangkat yang pertama iaitu Pengurus Melati (PLX). Pangkat dan peratus bonus yang diterima adalah KEKAL dan tidak akan hilang walaupun anda tidak aktif membeli produk HPA pada bulan-bulan berikutnya.
Ada cara lain untuk mencapai kenaikan pangkat pertama tanpa perlu mengumpul 1501 NM. Caranya ialah: 

 1. Anda hadir program ESP (menggantikan PBC)
 2. Semua peserta ESP yang ingin mencapai status pangkat pertama, PLX 20% dikehendaki melakukan maintain 150 PV ke atas mana mana produk di Pasar ESP. Kepada peserta ESP yang tidak sempat untuk melakukan maintain pada hari ESP di pasar ESP, dibolehkan untuk melakukan maintain di mana-mana cawangan HPA sahaja dalam tempoh 3 hari selepas ESP.(contoh hadir ESP hari Sabtu, tempoh 3 hari tersebut ialah Sabtu, Ahad dan Isnin).
 3. Bagi peserta ESP yang tidak sempat untuk melakukan maintain dalam tempoh seperti yang di sebut atas, peserta ESP masih lagi boleh melakukan maintain di mana mana BENGKEL ESP. 4. Semua peserta ESP adalah di sarankan supaya meneruskan penyertaan ke program Bengkel dimana anda akan di perkenalkan dan di bimbing oleh para Mentor bagi tujuan pencapaian sukses selama 3 tahun.
Anda boleh memilih sama ada mengumpul 1501 NM ATAU sertai program ESP (beserta belian 150 NM) untuk mencapai kenaikan pangkat.Untuk mencapai kenaikan pangkat kedua dan seterusnya, anda perlu mengembangkan jaringan berdasarkan rajah dibawah. Contohnya, anda akan naik ke pangkat kedua, PLX apabila anda berjaya melahirkan 3 orang yang berpangkat pertama dibawah anda.
Rajah Pemberian Bonus Dengan Hanya Menaja Seorang Setiap Bulan Dalam Jangkamasa 13 Bulan (contoh belian dengan 100 NM)
Tugas Anda:
Pertama : ahli hanya perlu menaja seorang downline dalam sebulan, sehingga bulan ke-6. Maksudnya ahli hanya perlu menaja 6 orang untuk level pertama dalam masa 6 bulan sahaja.
Kedua :    ahli perlu maintain belian peribadi 100NM setiap bulan, bagi melayakkan mendapat bonus setiap bulan disamping menikmati kenaikan pangkat.
About Muhalis Homestay Kesidang

WePress Theme is officially developed by Templatezy Team. We published High quality Blogger Templates with Awesome Design for blogspot lovers.The very first Blogger Templates Company where you will find Responsive Design Templates.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments

Leave a Reply