Read more
price/RM12
ORIGINAL PAHANG > Resepi Raub Pahang yang pedas yang
original gabungan masam masin manis pedas yang sedak popaleh weh.
RESEPI > Resepi ikan bilis, bawang merah, bawang putih, asam belimbing, garam gula kerek gula putih, cili mreah dan resepi air tangan seorang ibu.
BAHAN UTAMA
👉 Sambal Hitam Ori -
Belimbing Buluh.
👉 Sambal Hitam Pedas
Giler - Belimbing Buluh dan Extra Cili Pedas.
👉 Sambal Bilis Tempoyak -
Sambal tempoyak yang lengkap rasa masam manis dan pedas Nyam Nyam.
👉 Sambal Tempoyak Petai -
Sambal tempoyak yang lengkap rasa masam manis dan pedas Nyam Nyam yang
digabungkan dengan petai segar. Wallah
👉 Sambal Nasi Lemak -
Rasa seperti sambal nasi lemak masak di rumah. Dimasak sehingga pecah minyak.
Lazat.
👉 Sambal Hitam Nenas -
👉 Belimbing Buluh
digabungkan dengan rasa masam manis pedas memang membuka selera.
👉 Sambal Bilis Garing
Chrunchy - Sambal bilis yang digoreng rangup, ditambah pula dengan kepedasan
yang tip top. Krup krap bila dimakan. Memang bertambah-tambah nasi.
BERAT & HARGA
🔥 Sambal Hitam
Ori - 100g price/RM12
🔥 Sambal Hitam
Pedas Giler - 100g price/RM14.00
🔥 Sambal Bilis
Tempoyak - 100g price/RM15.00
🔥 Sambal Hitam
Nanas - 100g price/RM12.00
🔥 Sambal Nasi
Lemak - 100g price/RM10.00
🔥 Sambal Petai
Tempoyak - 120g price/RM15.00
🔥 Sambal Bilis
Garing Chrunchy - 120g price/RM12.00
STOCK FRESH > Kami tak simpan stok lama2 guys. Masak je
habes masak je habes.
SEDIA UNTUK DIMAKAN > Bukak je boleh terus makan tak
perlu nak panaskan atau masak semula.
SEPAKET YANG BERBALOI > 100 Gram - 120 Gram sambal hitam
TokThevaini menjimatkan duit poket bagi student2 yang nak berjimat.
KALAU DAH BUKA TAPI BELUM MAKAN HABIS..MACAM MANA?
> Masukkan dalam bekas tertutup.
> Pakai sudu.
> Tahan 1 - 2 bulan tanpa perlu letak dalam peti ais.
TAHAN BERAPA LAMA?
1. Sambal Hitam Ori/ Bilis Chrunchy - SETAHUN
2. Sambal Hitam Pedas Giler - SETAHUN
3. Sambal Bilis Tempoyak /Nenas - 5-6 BULAN
4. Sambal Nasi Lemak - 4 BULAN
5. Sambal Petai Tempoyak - 3 BULAN
Berat Bersih: 100 Gram
0 Reviews